Kiss Attila
tarisznyasok##kukac##tarisznyasok.hu
telefon: +36 20 467-8170
facebook

Ezen az oldalon a Tarisznyások együttes gyermek- és ifjúsági műsorait mutatjuk be. Az előadások időtartama 45-60-90 perc.

GYERMEKMŰSOROK

* CSENGŐ-BONGÓ *
Vidám, interaktív zenés gyerekműsor óvodásoknak, kisiskolásoknak. A koncerten a gyerekeket bevonjuk a játékba. Megismerkednek a hangszerekkel, szerepel jókedvű közös éneklés, megmozgatjuk őket a színpad előtt és a színpadon is. A műsor végén táncra perdül az aprónépség. Garantált a móka, a kacagás.
A műsort folyamatosan új ötletekkel, játékokkal frissítjük.

* BÚGÓCSIGA *
A műsorban az óvodáskorú és kisiskolás gyermekekkel elsősorban az élővilág és a természet csodálatos világát ismertetjük meg vidám megzenésített verseken keresztül, játékos, interaktív formában.
Célunk a gyerekek ismereteinek gazdagítása a költészet és a muzsika nyelvén.

* SZÉLTARISZNYA *
Tarisznyánkból egy csokorra való vidám hangulatú, jókedvet ébresztő megzenésített verset kínálunk gyerekeknek, szülőknek, családoknak, bármely korosztálynak.

* TELI PUTTONY, TELI ZSÁK! *
Mikulás-váró gyerekműsor gyerekeknek sok verssel, zenével. Igény szerint Mikulást biztosítunk. Mikulásunk klasszikus, igényes jelmezben látogatja meg a gyermekeket.

* TÉLTARISZNYA *
Tél-köszöntő, karácsony-igéző gyerekműsor, melyben együtt énekelünk, verselünk, zenélünk a gyerekekkel a tél csodáiról, a karácsony szépségéről.

... a gyermekközönségnek játszunk még interaktív télbúcsúztató-farsangi, március 15-e hangulatát idéző, tavaszváró, húsvéti, suli-záró, nyárhívogató, nyári, nyárbúcsúztató-iskolanyitogató, őszköszöntő előadásokat is. Falunapokon, céges rendezvényeken, mulatságokon, fesztiválokon koncert jellegű, vidám zenés műsorokat adunk.

IFJÚSÁGI MŰSOROK

* ÚTRAVALÓ *
Megzenésített versekből álló irodalmi műsor akár rendhagyó irodalom óra keretében is felsőbb iskolásoknak, középiskolásoknak, projektoros vetítéssel.

 * SZABADSÁG, SZERELEM *
A műsor Petőfi Sándor élettörténetének bemutatása verses-zenés előadás keretében, akár rendhagyó irodalom óra keretében is felsőbb iskolásoknak, középiskolásoknak, projektoros vetítéssel.

* DICSŐ MÁRCIUS *
A műsor az 1848-49-es Forradalom és szabadságharc eseményeit idézi fel énekelt versekkel színesítve, akár rendhagyó irodalom óra keretében is felsőbb iskolásoknak, középiskolásoknak, projektoros vetítéssel.

* FÖLTÁMADOTT A TENGER *
A műsorban az 1956-os forradalom és az azt követő szabadságharc történéseit idézzük fel versben, zenében felsőbb iskolásoknak, középiskolásoknak. Az előadást archív hangfelvételek, rádióbejátszások színesítik.