Kiss Attila
tarisznyasok##kukac##tarisznyasok.hu
telefon: +36 20 467-8170
facebook

Játszunk verses-zenés műsort Nemzetközi Nőnap alkalmára, Idősek napjára, a Magyar Kultúra Napjára, a Költészet napjára, jeles napokra, ünnepnapokra. Falunapokon, céges rendezvényeken, mulatságokon, fesztiválokon, ünnepélyeken, megnyitókon, klubokban, irodalmi esteken az alkalomhoz illő verses-zenés műsorral szerepelünk.

A Tarisznyások együttes felnőtt irodalmi műsorai a következők:

* DALOS ÚTON *
Vidám verses-zenés irodalmi műsor a közönség aktív részvételére alapozva.

* SZÉLTARISZNYA *
Tarisznyánkból egy csokorra való vidám hangulatú, jókedvet ébresztő megzenésített verset kínálunk bármely korosztálynak.

* VERSÜNNEP *
A műsorban magyar költők válogatott versei szólalnak meg megzenésített formában, szavalatokkal színesítve, projektoros vetítéssel. Koncertünk a legnemesebb emberi érzéseket idézi. A műsor jól illeszkedik akár a Magyar Kultúra Napja vagy a Költészet Napja hangulatához.

* DICSŐ MÁRCIUS *
A műsor az 1848-49-es Forradalom és szabadságharc eseményeit idézi fel énekelt versekkel színesítve, projektoros vetítéssel.

* FÖLTÁMADOTT A TENGER *
A műsorban az 1956-os forradalom és az azt követő szabadságharc történéseit idézzük fel versben, zenében. Az előadást archív hangfelvételek, rádióbejátszások színesítik.

* KARÁCSONYÉJ *
Műsorunk a karácsony-várás, adventi időszak meghitt pillanatait idézi énekelt versek előadásával elsősorban felnőtteknek.

* SZABADSÁG, SZERELEM *
A műsor Petőfi Sándor élettörténetének bemutatása verses-zenés előadás keretében, projektoros vetítéssel.

* HAZAÚTON *
A műsorban Balogh József költő munkásságát bemutatva szólalnak meg versei megzenésített formában, projektoros vetítéssel.

Az előadások időtartama 60-90 perc